Plus a investit 1,5 mil.euro in al doilea magazin din Brasov

Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis la Brasov al 45-lea magazin din Romania si cel de-al doilea din oras, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro

Noul magazin Plus din Brasov are o suprafata aproximativa de 1.230 metri patrati, dintre care 960 metri patrati suprafata de vanzare si 270 metri patrati spatii aferente. Magazinul respecta un format standard si dispune de 90 de locuri de parcare. Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploiesti. Magazinul Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse.

“Noul magazin Plus din Brasov reprezinta cea de-a doua deschidere din acest oras. Expansiunea Plus in judetul Brasov nu se va opri nicidecum aici, urmand ca pana la sfarsitul lui 2007 sa mai lansam un nou magazin in acest judet” a declarat in comunicat directorul general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann.

Prezenta retelei Plus la Brasov se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori. Plus Discount a inaugurat ultimul magazin al retelei la inceputul lunii august la Curtea de Arges.

Plus este marca a grupului Tengelmann si exista pe piata germana de peste 30 de ani. Compania este prezenta cu peste 4.100 de magazine Plus in noua tari europene precum Gemania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania. Grupul Tengelmann este prezent in 16 tari, operand peste 7.300 de magazine, cu o cifra anuala a vanzarilor de aproape 27 miliarde de euro. La nivel global, magazinele Plus inregistreaza vanzari de aproximativ 8,5 miliarde de euro.

Jucatorii concurenti pe segmentul retailului de tip discount din Romania sunt miniMax Discount, Kaufland, XXL Megadiscount si Penny Market.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri