PricewaterhouseCoopers isi deschide un birou regional in Constanta

PricewaterhouseCoopers va inaugura miercuri un nou birou in Constanta ce va oferi servicii de consultanta fiscala si legala pentru companii care activeaza in diverse ramuri industriale precum si in sectorul public

Biroul din Constanta se alatura celorlalte patru birouri regionale PricewaterhouseCoopers din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Chisinau. "Deschiderea acestui birou confirma efortul continuu al firmei de a isi urma clientii la nivel local in zonele din Romania cu potential semnificativ pentru dezvoltarea propriului business.

Zona de sud est a Romaniei, cu principalul nod de transport si logistic – orasul port Constanta – poate reprezenta un potential deosebit pentru a deveni principala poarta de intrare in Uniunea Europeana a marfurilor care provin din Asia. In acelasi timp Dunarea poate reprezenta o alternativa eficienta pentru transportul de marfuri din si inspre alte state membre UE", sustine Marketing Development Manager al PricewaterhouseCoopers Romania, Simona Marinescu.

PricewaterhouseCoopers este prezenta pe piata romaneasca din 1991 avand in prezent o echipa formata din peste 600 de angajati condusi de 12 parteneri. Compania a inregistrat in Romania in anul financiar care s-a incheiat la 30 iunie 2007 o cifra de afaceri de 40,5 milioane dolari, in crestere cu aproximativ 20% fata de anul financiar anterior. Vasile Iuga, Directorul General al companiei estimeaza ca la momentul actual PricewaterhouseCoopers detine in Romania o cota de piata de aproximativ 13-15%.

Compania PricewaterhouseCoopers ofera servicii de audit financiar, consultanta fiscala si consultanta pentru afaceri, specializate pe diferite sectoare. Compania are peste 140.000 de angajati in 149 de tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri