Vanzarile Carrefour in Romania au crescut in trimestrul al treilea cu 36%, comparativ cu perioada similara din 2006, iar pe plan mondial vanzarile grupului au crescut cu 5,8%, pana la 23,1 miliarde euro
In cea mai importanta piata a sa, Franta, Carrefour a avut vanzari de 10,4 miliarde euro, in scadere cu 2% fata de trimestrul al treilea din 2006. Cresterea din Romania a fost superioara celor inregistrate in Grecia si Polonia, unde vanzarile companiei au avansat cu 7,6%, respectiv 14,8%.

In America Latina, vanzarile au avansat in trimestrul trei cu 52,8%, pana la valoarea de 2,6 miliarde euro, in timp ce in Asia au crescut cu 12,5%, pana la aproximativ 1,54 miliarde euro.

Grupul Carrefour avea pe plan mondial in septembrie 1.108 hipermarketuri, 2.659 de supermarketuri, aproape 6.000 de magazine de tip "hard-discount" si alte peste 4.700 de magazine mai mici.

Carrefour a realizat in Romania anul trecut o cifra de afaceri de 609 milioane euro, cu o crestere de 39% fata de 2005 si are in prezent peste 6.200 de angajati. Investitiile totale ale grupului in tara au depasit 250 milioane euro in cele zece magazine.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri