Activitatea Aqua Regis, compania prin care Grupul RTC a fost prezent pana acum pe piata de distributie a apei in sistem water cooler, va fi preluata de luna aceasta de catre Cumpana, al doilea imbuteliator si prestator de servicii in acest domeniu, in Romania.

Preluarea de catre Cumpana a companiei Aqua Regis (membra a grupului RTC) s-a semnat in aceasta luna la o valoare a tranzactiei de peste 1 milion euro. Aqua Regis are in portofoliu 800 clienti si deserveste peste 3.000 coolere.

Cu acoperire nationala, Aqua Regis se concentreaza atat pe segmentul corporate cat si pe segmentul utilizatorilor casnici din Romania. Pentru 2007, rulajul estimat al companiei se ridica la aproximativ 1 milion euro, ritmul de crestere al companiei fiind de peste 50% de la an la an.

Prin aceasta preluare Cumpana va depasi cota de piata de 25% in 2007 intarindu-si astfel pozitia de challenger pe piata Romaneasca de water coolere.

Pe langa serviciile caracterizate de flexibilitatea ofertelor adresate companiilor, Cumpana a introdus pe piata Romaneasca sub forma de pilot si serviciul Cumpana Acasa, dedicat consumatorilor casnici/familiior. Se utilizeaza un produs dedicat acestui serviciu ce are in componenta un bidon de 11 litri, mai usor de manevrat si de stocat. Celor care nu pot beneficia de serviciul Cumpana Acasa li se ofera varianta achizitionarii bidoanelor pentru acasa (de 11 litri) din reteaua de magazine Praktiker si incepand cu 2008 se va adauga o noua retea de hypermarketuri.

Cumpana detine doua fabrici la nivel national, una situata in localitatea Stefanesti in padurea Vulpachi Lipoveanca si una in Huedin, judetul Cluj. Apa de izvor plata Cumpana este extrasa din cadre naturale de exceptie iar in procesul tehnologic de imbuteliere nu se intervine in structura naturala a acesteia.

RTC Holding este unul dintre cele mai mari grupuri de retail si distributie din Romania si cuprinde 8 divizii de business: Diverta (retail de carte, muzica/film, IT si papetarie), Proffice (distributie de produse pentru birou si IT), ProCA (distributie specializata de IT), Rafar (retail haine, incaltaminte si cosmetice in franciza), Rimobi (dezvoltari si proprietati imobiliare), Flaro (productie subansamble de plastic, mobilier si produse de birou), TCE (cargo, curierat si logistica) si Sistec-SBsol (dezvoltare software).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Schneider Electric promoveaza un roman intr-o functie regionala