Noul magazin Plus din Brad are o suprafata aproximativa de 1.050 metri patrati, dintre care 840 metri patrati suprafata de vanzare si 210 metri patrati spatii aferente.

“Magazinul Plus de la Brad este cea de-a patra deschidere din judetul Hunedoara, urmand ca pana la sfarsitul lui 2007 sa mai lansam si alte magazine, majoritatea in orase noi din Romania”, a declarat directorul general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann.

Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploiesti iar oferta cuprinde peste 1.500 de produse. Prezenta retelei Plus la Brad se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori.

Citeste si:

Plus este marca a grupului Tengelmann si exista pe piata germana de peste 35 de ani. Compania este prezenta cu peste 4.100 de magazine Plus in noua tari europene precum Gemania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania.

Grupul Tengelmann este prezent in 16 tari, operand peste 7.300 de magazine, cu o cifra anuala a vanzarilor de aproape 27 miliarde de euro. La nivel global, magazinele Plus inregistreaza vanzari de aproximativ 8,5 miliarde de euro.

Jucatorii concurenti pe segmentul retailului de tip discount din Romania sunt miniMax Discount, Kaufland, XXL Megadiscount si Penny Market.