Operatorul roman de hiper si supermarketuri Trident continua expaniunea in tara si va inaugura saptamana viitoare la Alba Iulia al cincilea magazin al retelei de retail, in urma unei investitii aferente de aproximativ un milion de euro, au informat reprezentantii companiei, citati de NewsIn.

Noul supermarket Trident va fi situat in Alba Mall, va avea o suprafata de vanzare de peste 1.500 metri patrati si 120 de angajati. Magazinul va comercializa o sortimentatie de peste 12.000 de produse, punand accent pe gama de alimente (legume si fructe, carne proaspata, produse congelate, mezeluri si lactate).

Trident va deschide anul viitor noi magazine printre care doua hipermarketuri si doua supermarketuri, valoarea investitiei fiind cuprinsa intre 12 si 20 milioane de euro, in functie de tipul locatiei (constructie proprie sau spatiu inchiriat).

Dintre cele doua hipermarketuri, unul va fi in Sibiu, cu o suprafata de aproape 12.000 de metri patrati, restul locatiilor precum si datele la care vor fi deschise nefiind momentan stabilite.

Trident Trans Tex este cel mai mare operator de "big retail" cu capital integral romanesc, activand pe piata din aprilie 2004.

Trident Trans Tex opereaza in prezent patru magazine deschise in Medias cu o suprafata de 3.600 metri patrati, Deva cu o suprafata de 4.500 metri patrati, Sfantu Gheorghe cu 5.000 metri patrati si Sibiu cu o suprafata de 2.000 metri patrati si urmeaza cel de la Alba Iulia.

Afacerile companiei au inregistrat o dublare anul trecut fata de 2005, iar pentru 2007, oficialii Trident Trans Tex estimeaza o evolutie similara pana la 66 milioane de euro.

Compania Trident Trans Tex a avut in 2005 o cifra de afaceri de 46,4 milioane lei si un profit net de peste 440.000 lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si