GreenForest, afaceri de 5 mil. euro din productia de mobila in 2008

GreenForest, companie romanesca producatoare de mobilier, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste patru milioane de euro si vizeaza o crestere de circa 25% pentru 2008.

"Cifra de afaceri a companiei a depasit anul trecut pragul de patru milioane de euro ceea ce reprezinta o crestere cu 20% fata de anul 2006. Sursele de crestere au fost in special vanzarile din zona de vest a tarii si evolutia pozitiva a exportului, in 2007 fiind in executie mobilier pentru doua vase de croaziera", a declarat directorul de marketing al companiei, Sebastian Capotescu, potrivit NewsIn.

Potrivit reprezentantilor firmei timisorene, obiectivul GreenForest pentru 2008 este realizarea unei cifre de afaceri de cinci milioane de euro, iar cel mai important factor de care depinde evolutia vanzarilor in 2008 il reprezinta dinamica investitiilor straine, clientii tinta fiind companiile multinationale si in special investitiile productive de tip greenfield.

"In 2008 vor continua investitiile pentru cresterea capacitatii de productie, pentru cercetarea si dezvoltarea de produs si marirea fortei de vanzare. Un obiectiv important de investitii pentru 2008 este reprezentat de implementarea unei aplicatii informatice integrate de tip ERP. Valoarea investitiilor planificate a fi realizate in 2008 se ridica la 1,2 milioane de euro", a adaugat Capotescu.
Compania romaneasca producatoare de mobilier s-a lansat pe piata in anul 1992, iar portofoliul de produse al marcii GreenForest este compus din mobilier de birou, mobilier hotelier, mobilier scolar, dar si produse destinate dotarilor industriale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri