Lantul american de restaurante de tip fast-food Burger King care si-a anuntat deja intentiile de a patrunde pe piata din Romania va deschide prima unitate de la noi din tara, in Bucuresti, in primavara acestui an, au declarat pentru NewsIn, reprezentantii companiei americane.

"Intr-adevar vom deschide primul restaurant in primavara acestui an, in Bucuresti, dar nu putem dezvalui inca numele partenerului nostru din contractul de franciza. Oricum negocierile noastre au fost finalizate", a declarat senior director communications & public affairs EMEA Burger King Europe GmbH, Antje Burbach.

Compania Burger King(R) opereaza in prezent peste 11.300 de restaurante in 69 de tari printre care Spania, Germania, Turcia, dar si in SUA. Aproximativ 90% din restaurantele brandului american sunt operate prin francize independente, multe dintre acestea apartinand de zeci de ani unor afaceri de familie. In anul fiscal 2007, compania a raportat venituri de 2,234 miliarde dolari, in crestere cu 9% comparativ cu anul anterior.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Starbucks Romania vrea sa angajeze 500 de oameni in urmatorii 2 ani