Principal Company vrea afaceri de 40 mil. euro din mezeluri

Principal Company estimeaza pentru anul in curs inregistrarea unei cifre de afaceri de 40 milioane de euro, dublu fata de anul 2007.

Compania a lansat un nou brand premium de mezeluri fiert-afumate "Matache Macelaru’" si se asteapta ca vanzarile acestuia sa reprezinte circa 30-35% din cifra de afaceri a anului in curs.

„Cu noile mezeluri fiert-afumate premium Matache Macelaru’ dorim sa realizam anul acesta vanzari de aproximativ 5.000 de tone, respectiv circa 30-35% din cifra de afaceri a companiei pe 2008", a declarat directorul in cadrul Principal Company Radu Dumitrescu.

Gama Matache Macelaru’ cuprinde 30 produse.

Potrivit datelor companiei, gama este produsa in fabrica de mezeluri Principal, situata in Filipestii de Padure, judetul Prahova.

Unitatea este dotata cu spatii frigorifice, o statie de tratare a apelor reziduale cu impact pozitiv asupra mediului si doua laboratoare pentru analizele microbiologice.

Principal Company este producatorul brandurilor Principal, Salonta si Matache Macelaru’ si detine doua fabrici de mezeluri, in Filipestii de Padure, pentru mezelurile fiert-afumate, si in Salonta, pentru mezelurile crud-uscate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri