Operatorul de servicii medicale private Centrul Medical Unirea a inregistrat, in anul 2007, o cifra de afaceri de 8 milioane de euro, depasind cu 10% estimarile corespunzatoare acestei perioade si, cu peste 40%, cifra de afaceri pe 2006, potrivit datelor emise de companie.

Aproximativ 80% din veniturile Centrului Medical Unirea (CMU) in 2007 au provenit din servicii corporate, in cadrul carora CMU detine cea mai importanta cota de piata, restul de 20% reprezentand contravaloarea serviciilor medicale prestate catre pacienti platitori.

Numarul arondatilor CMU a depasit 50.000 in luna februarie 2008, numar care nu include angajatii pentru care CMU a contractat doar servicii de medicina muncii.

“Crestem numarul de cabinete pentru consultatii cu peste 60% in primul trimestru al anului 2008 si extindem in egala masura numarul profesionistilor de prestigiu care lucreaza in clinicile noastre. In 2008 am bugetat un program de investitii ce isi propune sa depaseasca 10 milioane de euro pana la sfarsitul anului”, a declarat Sergiu Negut, director executiv CMU.

Pentru 2008 Centrul Medical Unirea a bugetat venituri de peste 10 milioane de euro in policlinicile din Bucuresti, la care se vor adauga incasarile Centrului de Diagnostic si Tratament, ale Maternitatii CMU si ale clinicilor noi din tara.

La sfarsitul lunii trecute, CMU a inaugurat prima sa clinica din afara Capitalei, prin cumpararea unei participatii de 49% la Centrul Medical Motilor din Cluj-Napoca, printr-o tranzactie de jumatate de milion de euro. Aceasta este prima dintr-o serie de achizitii si proiecte greenfield menite sa extinda serviciile Centrului Medical Unirea la nivel national.

Centrul Medical Unirea a fost fondat in anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati si a atras, la inceputul lui 2007, ca actionar minoritar fondul 3i Plc din Marea Britanie in cadrul celei mai mari tranzactii implicand o clinica privata din Romania.

CMU isi desfasoara activitatea in 8 policlinici multidisciplinare in Bucuresti, si in colaborare cu peste 100 de clinici partenere in tara. Specializata pe furnizarea de servicii medicale integrate in sistem de arondare companii, CMU a depasit cifra de 50.000 arondati si este in continua extindere.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Petcu, De'Longhi: Facem eforturi să păstrăm toți angajații din Cluj și Salonta
Setari Cookie-uri