Firma finlandeza Poyry a preluat compania romaneasca Consilier Construct, cu activitati in proiectare pentru infrastructura, in scopul consolidarii pozitiei pe piata din Europa de Est, Tranzactia va fi inchisa in urmatoarele patru saptamani.
Consilier Construct, o companie infiintata in 1995 si cu 220 de angajati in prezent, acorda onsultanta si proiectare in domeniul transporturilor, in special pe segmentul rutier si feroviar. Firma a inregistrat anul trecut vanzari nete de 10 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa Poyry.

Finlandezii de la Poyry estimeaza ca in urma preluarii Consilier Construct operatiunile sale din sectorul transporturilor se vor dezvolta semnificativ pe piata est-europeana.

"Aceasta tranzactie plaseaza Poyry in fruntea procesului de extindere a pietei infrastructurii din Europa de Est. Melanjul reputatiei Consilier Construct pe piata locala, cu experienta internationala a Poyry va permite consolidarea portofoliului de oferte", a declarat Andy Goodwin (foto), seful diviziei de transporturi a Poyry.

Poyry a raportat anul trecut vanzari de peste 720 de milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri