Retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C, Altex a investit circa un milion de euro in deschiderea primului magazin Media Galaxy din Suceava, situat in incinta centrului comercial Shopping City Suceava, informeaza compania.

Magazinul are o suprafata comerciala de peste 2.400 metri patrati si va comercializa o gama de 15.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia.

"Media Galaxy din cadrul centrului Shopping City Suceava se adauga proiectelor dezvoltate alaturi de partenerii nostri traditionali precum Carrefour ", a declarat directorul executiv general Altex, Adrian Urda.

Altex Romania opereaza in prezent o suprafata comerciala totala de aproximativ 90.000 metri patrati, divizata intre 73 de magazine Altex si 15 magazine Media Galaxy. Altex Romania este actionar majoritar in urmatoarele companii: Complet Electro Serv - compania producatoare de echipamente IT, Altex Distribution – compania de logistica si distributie, Cometex SA – compania de real-estate. Din grupul Altex mai face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.

Pentru anul 2008, compania vizeaza cresterea suprafetei comerciale cu aproximativ 50.000 metri patrati, planurile de dezvoltare incluzand un buget de investitii de 25 milioane euro, in crestere cu peste 25% fata de investitiile inregistrate in 2007.

Grupul Altex a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 317 milioane euro, in crestere cu 50% fata de 2006 si estimeaza pentru acest an atingerea unei cifre de afaceri de peste 430 milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri