Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis, marti, in orasul Pecica, cel de-al 53-lea magazin din Romania si al doilea din judetul Arad, in care a investit 1,5 milioane de euro.

Noul magazin Plus din Pecica are o suprafata aproximativa de 1.300 mp, dintre care 1.000 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip „freestander”, care respecta un format standard si dispune de 67 de locuri de parcare.

"Plus, reteaua de magazine apartinand concernului german Tengelmann, a inaugurat marti, in prezenta oficialitatilor locale si a conducerii Plus Romania, cel de-al doilea magazin din acest judet, dupa cel din municipiu, si al 53-lea din reteaua sa. Suntem foarte bucurosi sa oferim locuitorilor orasului Pecica posibilitatea de a-si face cumparaturile zilnice intr-un magazin modern, situat in centrul comercial si rezidential al orasului“, a declarat, citat de NewsIn, Uwe Klostermann, director general Plus Romania.

Magazinul Plus are atat articole marca Plus, cat si articole premium la preturi foarte accesibile. Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Pe langa aceste produse, clientul beneficiaza saptamanal de o oferta variata de produse nealimentare tip 2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti. Prezenta retelei Plus la Pecica se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

Plus este un brand care exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Romanul care a demonstrat ca orice piedica poate fi o oportunitate