Alexandru Reff si Antonis Ioannides sunt doi din cei 17 noi parteneri numiti de compania Deloitte, care se vor ocupa de departamentele Legal Services, respectiv Transaction Services, a anuntat compania.

Deloitte Central Europe (CE) a numit saptamana trecuta 17 noi parteneri si a unui nou director executiv. Dintre cei 17 noi parteneri ai Deloitte CE, trei au fost selectati din grupul balcanic, respectiv Romania, Alexandru Reff, partener Legal Services, si Antonis Ioannides, partener Transaction Services, si Bulgaria, Daniel Steward-Robert, partener Enterprise Risk Services.

Directorul executiv (CEO) al Deloitte pentru Europa Centrala, Bob van Nes, si-a anuntat oficial retragerea, predand conducerea lui Michael Barrington, partener Audit.

Noul CEO lucreaza in firma din 1992. Este specialist in lucrul cu clientii din strainatate care infiinteaza afaceri sau achizitioneaza societatii in Polonia. De asemenea, are o experienta vasta in proceduri financiare de due diligence.

In 2000, Michael Barrington a devenit CEO si, ulterior, office managing partner al firmei poloneze. Pe langa functiile sale administrative, se ocupa de afacerile unui numar de clienti importanti ai firmei. Este specialist in audit, due diligence si analiza financiara.

Deloitte Central Europe acopera 17 tari, dar functioneaza ca o singura entitate juridica, numarand peste 3.500 de angajati. Pe ansamblu, Deloitte CE are mai mult de 100 de parteneri specializati pe diferite functii in cadrul firmei: servicii de audit, servicii juridice si fiscale, servicii de consultanta si consultanta financiara. Veniturile anuale pentru exercitiul financiar incheiat in mai 2008 sunt estimate la 300 milioane de euro.

Deloitte Romania a declarat pentru anul 2007 o cifra de afaceri de peste 27,5 milioane de euro, cu 45% mai mult fata de 2006. Firma, prezenta pe piata de peste 15 ani, si-a deschis recent al doilea sediu, in Cluj-Napoca, si planuieste sa mai deschida inca doua sedii pana la sfarsitul anului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Deloitte si Termene.ro lanseaza PartnerSCAN