"Valoarea investitiei in construirea noului sediu s-a ridicat la peste 400.000 euro, iar lucrarile au inceput in luna iunie a anului trecut. La luarea acestei decizii s-a avut in considerare asigurarea unui standard ridicat al locurilor de munca precum si corelarea imaginii pe piata a companiei cu a brandurilor premium distribuite. In cadrul companiei lucreaza in prezent 34 de angajati, urmand ca pana la sfarsitul anului sa se creeze inca 10 lucuri de munca", au declarat reprezentantii companiei intr-un comunicat.

Compania a incheiat anul 2007 cu o cifra de afaceri de 3,7 milioane de euro, iar estimarile pentru 2008 vizeaza o crestere de circa 43%. Potrivit reprezentantilor companiei, rezultatele financiare de la sfarsitul primului semestru din 2008 indica venituri totale realizate de 2,14 milioane de euro. Final Distribution detine peste 70% din piata de tigle metalice din piatra naturala.

Societatea si-a inceput activitatea in 2006, Final Distribution fiind reprezentant exclusiv al brandurilor Gerard – tigla metalica cu acoperire de piatra naturala din Noua Zeelanda si Delta – membrane de acoperis si protectii hidroizolatii.

Produsul Delta reprezinta circa 25% din cifra de afaceri a Final Distribution, restul de 75% fiind realizat din vanzarea tiglelor si accesoriilor Gerrard si a sistemelor de drenaj. Compania are distributie nationala, vanzarea realizandu-se exclusiv prin intermediul distribuitorilor.