Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis la Tarnaveni cel de-al 59-lea magazin din Romania, pentru care a investit 1,5 milioane de euro, citeaza NewsIn.

Reteaua de magazine apartinand concernului german Tengelmann, Plus, a inaugurat miercuri cel de-al treilea magazin din judetul Mures si al 59-lea din reteaua sa. Noul magazin de proximitate Plus are o suprafata de 1.380 mp, dintre care 1.080 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip „freestander”, care respecta un format standard si dispune de 106 locuri de parcare.

Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale).

Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti. "Prezenta retelei Plus la Tarnaveni se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori", se arata intr-un comunicat al companiei.

Brandul Plus exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Bilant dupa 3 ani: ce preturi practica Lidl in urma preluarii Plus