LukOil a coborat pretul la motorina din benzinarii cu pana la 9 bani/litru

Preturile medii din benzinariile LukOil Romania au scazut, de luni, cu 5 bani/litru la motorina Euro L Diesel, pana la 4,16 lei/litru, si cu 9 bani/litru la motorina Super Euro L Diesel, pana la 4,45 lei/litru, potrivit datelor afisate de companie.

Preturile medii la benzina practicate de distribuitorii LukOil s-au mentinut, potrivit datelor companiei. Astfel, la distribuitori, benzina COR 95 fara plumb Premium EL costa, in medie, 3,89 lei/litru, benzina COR 95 fara plumb Euroluk 3,88 lei/litru, iar litrul de benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk se vinde cu 4,26 lei/litru.
Pretul litrului de GPL auto a ramas nemodificat si costa 2,38 lei/litru.

Cat priveste preturile practicate la depozite, LukOil a scumpit benzina cu 40 lei/tona si a ieftinit motorina cu 90 lei/tona.

Pretul de lista al benzinei COR 95 fara plumb Premium EL este, de luni, de 5.125 lei/tona, al benzinei COR 95 fara plumb Euroluk - de 5.125 lei/tona, iar tona de benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk se vinde cu 5.245 lei/tona.

Motorina Euro L Diesel costa, dupa ieftinire, 4.880 lei/tona, iar motorina Super Euro L Diesel, 4.970 lei/tona, potrivit datelor afisate pe pagina de internet a companiei.

Pretul de lista practicat de LukOil la GPL auto a ramas nemodificat, la 3.150 lei/tona.

La 15 august, benzinariile LukOil Romania ieftinisera, in medie, carburantii cu pana la 0,07 lei/litru, iar la 19 august au efectuat o noua reducere a pretului la motorina Euro L Diesel cu 4 bani/litru.

De asemenea, compania de petrol si gaze Petrom, controlata de grupul austriac OMV, a anuntat ca incepand de luni, ora 16, ieftineste benzina cu 4 bani/litru, in vreme ce pretul motorinei se va mentine.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri