Potrivit companiei, in urma intalnirii de joi, numarul membrilor Consiliului Director este redus de la 13 la sase si compania confirma numirea lui Walid Abboud in functia de presedinte al consiliului director si a doi directori non-executivi independenti noi, Roberto Musneci si Michael Tétreault Schilling.

"Credem ca schimbarile de azi vor ajuta compania sa fie mai flexibila la schimbarile rapide din economia in care activeaza si sa pastreze spiritul antreprenorial pe care a fost construit succesul A&D Pharma. Suntem incantati sa-i primim in Consiliul Director pe cei doi Directori Non-Executivi independenti." a declarat presedintele A&D Pharma, Walid Abboud.

Walid Abboud, in varsta de 38 de ani, actionar fondator al A&D Pharma, il succeda pe David Ebsworth pe pozitia de Presedinte al Companiei. Abboud a fost implicat activ in conducerea Grupului din 1994 si pana in 2002 si a fost director non-Executiv din octombrie 2006. Abboud detine o diploma in Studii de Management de la ESSEC, Franta.

Citeste si:

Potrivit companiei, Roberto Musneci in prezent ocupa functia de Senior Partner in cadrul companiei Serban Musneci & Associates SRL asigurand consultanta in domeniul Corporate Affairs unor companii importante de pe piata din Romania. Din anul 1991 pana in 2006, Musneci a ocupat diferite functii in cadrul companiei GlaxoSmithKline, cea mai recenta fiind, din 2001, cea de vicepresedinte si Area Director Eastern Europe and South President al Europharm Group in Bucuresti.

De asemenea, Musneci este un membru la Camera Americana de Comert din Romania si Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (parte a EFPIA) unde ocupa pozitia de vice-presedinte.

Michael Tétreault Schilling, in varsta de 45 de ani, este licentiat in drept si are o experienta bogata in domeniul fuziunilor si achizitiilor, precum si in private equity si project finance. Intre anii 2000 si 2007 a fost Managing Partner la Linklaters, divizia din Bucuresti, si a lucrat indelung in toata zona Europei Centrale si de Est precum si in spatiul fostei Uniuni Sovietice. Intre anii 2006 si 2007 a fost si membru al board-ului international Linklaters. Schilling a absolvit cursurile universitatii McGill University din Montreal, Canada si este licentiat atat in drept comun cat si in drept civil, fiind in prezent membru al Barourilor din Quebec, Marea Britanie, Romania si Cehia.