Magazinul are o suprafata comerciala de peste 3.500 metri patrati si va comercializa o gama de 30.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia.

"Media Galaxy din cadrul Lotus Center Oradea se adauga proiectelor dezvoltate alaturi de partenerul nostru traditional – Carrefour. Investitia pentru deschiderea noului magazin se ridica la aproximativ un milion euro si a presupus crearea a 60 de noi locuri de munca”, a declarat directorul de retail al Alex Romania, Raul Filip.

Media Galaxy este marca a grupului Alex Romania, iar in prezent reteaua numara 18 magazine deschise in principalele orase din tara.

Citeste si:

Compania a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 170 milioane euro, in crestere cu 47% fata de perioada similara a anului trecut. In semestrul II, Altex Romania va continua extinderea teritoriala si dezvoltarea serviciilor oferite prin cele doua retele de retail. Bugetul de investitii aferent primului semestru a fost de patru milioane euro, in timp ce proiectele care se vor finaliza in semestrul II sunt estimate la sapte milioane euro. Altex Romania este unul din liderii pietei romanesti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala se ridica la aproximativ 90.000 metri patrati, divizata intre 70 de magazine Altex si 18 magazine Media Galaxy.

Altex Romania este actionar majoritar in urmatoarele companii: Complet Electro Serv - compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA – compania de real-estate. Din grupul Altex mai face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.