Zborurile vor opera de patru ori pe saptamana, iar pasagerii care calatoresc din Bucuresti vor beneficia de mai mult de 40 de conexiuni prin hub-ul JFK pe care Delta il are in New York catre destinatii de afaceri si agrement, cum ar fi: New York, Cleveland, Chicago, San Francisco, Miami, Washington DC, Boston, Orlando si Atlanta.

Acest anunt face parte dintr-o extindere majora la nivel global anuntata miercuri de catre compania Delta. Potrivit reprezentantilor companiei, anuntatul lansarii a 18 noi rute trans-Pacifice si trans-Atlantice in 2009 inseamna pentru Delta oferirea de servicii catre aproape toate marile piete de calatorie din lume.

"Zborul direct va oferi din nou mai multe optiuni importante de calatorie pentru oamenii de afaceri si turisti, datorita confortului oferit de conexiunea Deltei prin New York-JFK si va servi, de asemenea, la cresterea relatiilor comerciale dintre Romania si Statele Unite", se arata intr-un comunicat al companiei.

Citeste si:

"Zborul direct va servi la cresterea relatiilor comerciale dintre Romania si Statele Unite dinamizand economia in crestere a tarii, prin asigurarea unei optiuni de calatorie convenabile pentru mii de turisti americani. Mai mult, acest serviciu va fi important pentru transportatorii si expeditorii de marfa, care trimit marfuri pe intreg teritoriul Statelor Unite", a declarat vice-presedintele Delta de Vanzari pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Frank Jahangir.

Intre Bucuresti si New York-JFK, Delta va opera folosind o aeronava Boeing 767-300ER cu o capacitate de pana la 217 pasageri cu 36 de locuri la BusinessElite, clasa business premiata a Delta.

Delta Air Lines este cea mai mare companie aeriana, potrivit informatiilor furnizate NewsIn. De la hub-urile din Atlanta, Cincinnati, Detroit, Memphis, Minneapolis-St. Paul, New York-JFK, Salt Lake City si Tokyo-Narita, Delta, subsidiara sa NWA si Delta Connection ofera servicii catre mai mult de 376 destinatii din 66 de tari din intreaga lume si deserveste mai mult de 170 de milioane de pasageri in fiecare an.