Eagle’s Flight Central Europe este una dintre cele patru linii de business ale grupului, alaturi de Sales Academy, Lime Experience si etro Learning. Biroul din Viena este urmarea fireasca a succesului inregistrat de programele de invatare experientiala Eagle’s Flight pe piata din Romania.

"Decizia de a deschide o reprezentanta la Viena face parte din strategia grupului de a deveni un partener regional pentru companiile cu prezenta in CEE care doresc sa deruleze campanii de pregatire a personalului unitare si coerente in tarile in care activeaza", a declarat Adrian Florea (foto), Managing Partner Trend Consult.

Lansarea oficiala de la Viena va avea loc vineri, 21 noiembrie 2008, printr-o demonstratie a programului de invatare experientiala Excelleron.

Citeste si:

"Avem incredere in succesul programelor noastre in Austria, pentru ca suntem primii care aducem modelul de invatare experientiala pe aceasta piata", a spus Thomas Faast, reprezentantul Eagle’s Flight Central Europe la Viena. "In plus, dispunem de intreaga retea de licentiati Eagle’s Flight prezenti in absolut toate tarile din Europa. Acest lucru ne va permite derularea unor programe transnationale fara eforturi suplimentare de traducere si adaptare locala", adauga dl. Faast.

Grupul Trend Consult este una dintre companiile-lider pe piata de training din Romania. Prin cele 4 companii din cadrul Grupului - Sales Academy, Eagle’s Flight Central Europe, Lime Experience si ETRO Learning - acesta dezvolta si livreaza programe de invatare catre companii din domenile bancar, IT&C, turism, retail si distributie, FMCG, pharma si consultanta.

Grupul Trend Consult vizeaza o cifra de afaceri de 1,1 milioane euro pentru finalul lui 2008, marcand o crestere de 30% fata de 2007 si se asteapta sa mentina acelasi ritm de crestere si pe parcursul anului urmator.