Rompetrol Downstream a incheiat un contract cu Posta Romana in valoare de 100 milioane lei, in urma unei negocieri fara anunt de participare, pentru furnizarea de carburanti auto, potrivit unui anunt de atribuire al companiei Posta Romana de pe portalul de achizitii publice.

Potrivit anuntului, compania petroliera va furniza Postei Romane carburanti auto pe baza de card, prin alimentare la pompa, pe o perioada de patru ani.

Rompetrol Downstream a fost singura companie care a trimis oferte, potrivit anuntului de atribuire, relateaza NewsIn.

CN Posta Romana este o societate comerciala cu capital de stat, iar actionarul majoritar este Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Obiectul principal de activitate consta in oferirea serviciilor postale de baza (corespondenta, pachete mici, mandate postale sau telegrafice, sau mesagerie, curier accelerat, publicitate si marketing prin posta, servicii financiar-postale, curierat in regim de asigurare, contractarea si distribuirea la domiciliu a abonamentelor de presa, declararea, depozitarea si vamuirea trimiterilor postale in calitate de comisionar in vama, ambalarea, condittionarea si depozitarea in vederea expedierii.

In Romania, Rompetrol opereaza peste 400 de benzinarii.

Grupul Rompetrol NV. este o companie petroliera multinationala, cu sediul in Amsterdam, Olanda, desfasurandu-si activitatea in 13 tari si cu majoritatea activelor si operatiunilor in Franta, Romania, Spania si Sud-Estul Europei. Grupul Rompetrol este implicat in activitati de rafinare, marketing si trading, dar si in operatiuni aditionale - explorare si productie, servicii petroliere, EPCM, transport, etc.

Compania de stat din Kazakhstan, KazMunaiGaz, a achizitionat in august 2007 o participatie de 75% din actiunile The Rompetrol Group.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Benzinariile OMV nu vor emite roviniete in weekend
Setari Cookie-uri