Directorii Electrica si Nuclearelectrica vor fi inlocuiti cu membrii PDL

Ministerul Economiei va inlocui directorii generali ai companiilor Electrica si Nuclearelectrica cu membrii PDL, deciziile urmand a fi semnate intr-o zi, doua, a declarat secretarul de stat din cadrul ministerului, Tudor Serban.

"In ceea ce priveste companiile Hidroelectrica si Transgaz, acestea apartin PSD-ului. Nu stiu inca ce propuneri s-au facut pentru aceste ministere. Pentru Hidroelectrica, probabil vor mai dura cateva zile pana sa anunte o noua numire, iar pentru Transgaz, cateva luni, dupa ce trece sezonul rece", a explicat Tudor Serban, potrivit NewsIn.

Directorul general al Electrica este in prezent Corneliu Stan. Acesta a ocupat functia de director general al companiei din aprilie 2007 si nu este membru al niciunui partid politic.

Teodor Chirica este actualul director general al Nuclearelectrica, care ocupa aceasta functie din februarie 2005. Nici Teodor Chirica nu e membru al vreunui partid politic.

De asemenea, in ultimile doua saptamani, ministrul Economiei, Adriean Videanu a inlocuit din functie mai multi directori generali, la companiile: Transelectrica, Romgaz, Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO), la complexurile energetice din Oltenia si la Regia Autonoma de Activitati Nucleare (RAAN).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri