Personajul Baby Yoda, care în ultimii ani a devenit o mascotă interplanetară în universul "Star Wars" datorită serialului "The Mandalorian", va avea în curând un film dedicat în cadrul acestei francize cinematografice, au anunţat marţi reprezentanţii companiei Lucasfilm, informează AFP.

Viitorul lungmetraj va fi regizat de Jon Favreau, creatorul, scenaristul principal şi unul dintre directorii executivi ai serialului "The Mandalorian".

În acest serial TV, telespectatorii au urmărit aventurile unui misterios vânător de recompense, Din Djarin, care primeşte misiunea de a-i livra unui client sinistru o mică creatură verde, numită Grogu, cu care se împrieteneşte.

Cu urechile sale ascuţite supradimensionate şi adorabilii lui ochi mari şi negri, acel mic extraterestru, care aparţine aceleiaşi specii ca şi Marele Maestru Yoda din filmele originale "Star Wars", i-a cucerit foarte repede pe fanii din lumea întreagă ai celebrei francize, care s-au grăbit să-l redenumească şi să îi spună "Baby Yoda".

"Perspectiva de a-i aduce pe Mandalorian şi pe ucenicul său Grogu pe marele ecran este extrem de incitantă", a declarat Jon Favreau într-un comunicat.

Nu se ştie deocamdată dacă actorul Pedro Pascal, care a interpretat personajul Mandalorian în serialul omonim, va relua rolul acestui vânător de recompense şi în viitorul film.

De asemenea, lungmetrajul anunţat marţi nu are încă stabilită o dată oficială de lansare.

Cea mai recentă aventură cinematografică lansată în cadrul francizei "Star Wars" datează din 2019: este vorba despre filmul "Star Wars: The Rise of Skywalker", care a avut încasări de peste 1 miliard de dolari în box-office-ul mondial, în pofida unor cronici nefavorabile.

De atunci, mai multe filme au fost anunţate, fără să se ştie însă dacă aceste proiecte vor fi concretizate.

Producţii încredinţate iniţial lui Kevin Feige - care provine din universul Marvel - şi Patty Jenkins (regizoarea filmului "Wonder Woman") au fost puse discret în aşteptare.

Alte filme în curs de pregătire, coordonate de regizori precum Taika Waititi şi James Mangold, sunt a priori încă în cursă. Iar un altul ar urma să o vadă pe Daisy Ridley reluându-şi rolul lui Rey, eroina din cea mai recentă trilogie lansată de Disney în cadrul francizei "Star Wars".

În calendarul oficial al grupului Disney, următorul film din seria cinematografică "Star Wars", intitulat provizoriu "New Jedi Order", ar trebui să fie lansat pe 22 mai 2026.

Sursa foto: Willrow Hood / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri