"Dupa 15 ani de activitate, tragem linie pentru autoevaluare si ne consideram un brand de succes intre furnizorii de echipamente pentru industriile horeca si retail. Am ajuns de la 6 milioane de euro cifra de afaceri in 2004 la 20 de milioane de euro in 2008. Pentru urmatorii cinci ani ridicam stacheta si ne propunem obiective mai indraznete", a declarat directorul general al companiei, Daniel Mocanu.

Pentru perioada 2009 – 2013, DAAS Romania are drept obiective de piata: penetrarea pietelor de profil din Europa de Est si Sud-Est, in tari precum Moldova, Ucraina, Serbia, Bulgaria si altele, extinderea domeniilor de activitate, mai exact patrunderea pe segmentele de patiserie, cofetarie, panificatie si prelucrarea carnii si pana in 2013, atingerea unei cote de 34% din piata echipamentelor pentru frig comercial din Romania.

"Pentru anul 2009, ne propunem atingerea unei cote de piata de 40% in calitate de furnizor de echipamentele horeca si 25% pentru retail", adauga Daniel Mocanu, conform NewsIn.

Potrivit acestuia, in ultimii cinci ani, unul dintre obiectivele DAAS a fost furnizarea de echipamente pentru o treime din bucatariile si spalatoriile din industria horeca de 3, 4 si 5 stele. "Obiectivul a fost in totalitate atins, ba chiar a fost depasita cota de piata estimata pe segmentul de 4, 5 stele", a adaugat Mocanu.

Citeste si:

DAAS a furnizat, de asemenea, echipamente de bucatarie pentru unele dintre cele mai cunoscute lanturi de fast- food-uri: Spring Time, KFC, Pizza Hut. Inca un obiectiv stabilit si realizat de catre DAAS a fost obtinerea unei cote de piata de 20% din industria de retail din Romania. Printre partenerii companiei se numara Real, Cora, Auchan, Billa, Mega Image/Delhaize, Primavara, InterEx, Unicarm, Carrefour Express.

Compania a inregistrat afaceri de circa sapte milioane de euro in anul 2005, 12,5 milioane in 2006 si a ajuns la sfarsitul anului 2007 la un prag de 19 milioane euro. Anul trecut, compania a atins afaceri de 20 milioane de euro.

DAAS este un brand puternic pe piata de echipamente si utilaje pentru industria hoteliera, de retail si alimentara din Romania. Compania este unul dintre principalii jucatori in domeniile solutiilor si echipamentelor destinate sectoarelor HoReCa si Retail din Romania. Compania este unic importator al grupului Epta (frig comercial), Cefla (rafturi pentru spatii comerciale), Ubert, Mareno, Fruilinox, Oem, Lainox (echipamente bucatarii profesionale), Frigomeccanica (baruri profesionale) Piazza (accesorii pentru bucatarie) pentru Romania.