Regia Nationala a Padurilor (RGP) Romsilva va disponibiliza pana la sfarsitul anului aproximativ 1.000 de persoane, a anuntat Florin Munteanu, directorul general al regiei.
"Avem in prezent circa 22.900 de angajati, iar pana la sfarsitul anului vom face o reducere de personal de circa 1000 de persoane, astfel incat sa ajungem la aproximativ 22.000 de angajati. Asa cum inainte un numar mare de persoane au fost angajate, in prezent trebuie sa ne restrangem activitatea, mai ales in conditiile anului 2009, un an extrem de greu", a declarat Florin Munteanu, citat de Newsin.

Acesta a explicat ca vor fi acordate salarii compensatorii celor disponibilizati.

"Incercam sa prelungim valabilitatea legii 174 care acorda protectie sociala angajatilor, pentru a ajuta pe cei disponibilizati, carora li se vor acorda salarii compensatorii", a mai spus directorul Romsilva.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri