Kronospan Sebes va inchide temporar, incepand de miercuri, o fabrica de placi aglomerate folosite in industria mobilei, iar aproximativ 100 de angajati vor fi trimisi acasa pana la sfarsitul lunii, potrivit NewsIn.

Conducerea companiei a decis oprirea temporara a fabricii pentru o perioada de peste doua saptamani. Cealalta fabrica a Kronospan, cea de PAL, a fost repornita abia luni, desi reprezentantii societatii programasera reluarea activitatii in urma cu cateva saptamani.

Kronospan Sebes a mai oprit temporar activitatea la cele doua fabrici pe care le detine la Sebes in decembrie 2008. La momentul respectiv, directorul de comunicare al Kronospan, Bastian Konzelmann, declara ca reducerea temporara a capacitatilor de productie era cauzata atat de criza economica, dar si de comenzile reduse din aceasta perioada a anului.

Responsabilii companiei au marti, prin intermediul unui comunicat de presa, ca "linia de productie PAL a fost oprita temporar in cursul lunii ianuarie si va fi pornita din nou astazi. Linia de productie MDF va fi oprita temporar incepand de maine si va fi pornita din nou la sfarsitul lunii februarie".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Cum sa transformi o Volga veche in 8 milioane de euro