Robert Redeleanu, fostul Marketing Director Produse Alimentare in cadrul Unilever Rusia, Ucraina si Bielorusia, a fost numit in functia de CEO al Scandia Romana si membru al consiliului de administratie de la inceputul lunii martie, anunta compania.
Robert Redeleanu si-a inceput cariera in Unilever, ocupand diferite pozitii in departamentele marketing, marketing operations si vanzari in tarile din Balcani si Europa de Est. In plus, acesta a facut parte din echipa care a integrat Bestfoods in Unilever South Central Europe, in anul 2001.

In perioada 2004-2006, Robert Redeleanu a ocupat functia de head of marketing pentru operatorul de telefonie mobila Telemobil in Romania. Licentiat in domeniul banci-burse de valori, Redeleanu a absolvit in 2009 un program executiv in cadrul Darden School of Business din Statele Unite ale Americii.

“Ma intorc in tara dupa trei ani de zile cu bucuria de a ma alatura unei echipe extrem de performante. Imi propun, ca director general, sa crestem compania intr-un ritm si mai alert, sa devenim mai competitivi prin intelegerea nevoilor consumatorilor si a partenerilor nostri din retail si distributie. Sunt onorat sa servesc interesul consumatorilor romani, oferindu-le produse traditionale de mare calitate asa cum face Scandia Romana de mai bine de 80 de ani”, declara Robert Redeleanu.

Robert Redeleanu preia noua pozitie in cadrul Scandia Romana de la Adrian Gaspar. Actionar si presedinte al consiliului de administratie al companiei, Gaspar a ocupat functia de director general incepand cu aprilie 2008.

Adrian Gaspar va reveni la statutul de actionar, ocupand in continuare pozitia de administrator al companiei.

“Mandatul meu nu a fost decat unul de tranzit, iar desemnarea unui CEO roman cu mare experienta in industrie era mai mult decat evidenta, tinand cont de faptul ca Scandia este o companie 100% romaneasca. A fost un an plin de satisfactii si doresc astfel sa multumesc consumatorului roman. Voi reveni la statutul de actionar, ramanand pe pozitia de administrator si astfel, in continuare, foarte aproape de fabrica“, spune Adrian Gaspar.

Lider pe piata locala de conserve din carne, Scandia Romana are o cota de piata de peste 60%. In prezent, compania are peste 900 de angajati si produce diferite sortimente de conserve, impartite in urmatoarele categorii: pate de ficat (Pate Sibiu, Pate Bucegi, Pate Sadu), conserve de carne (Carne Sibiu, Carne Bucegi, Sunca Augusta, Sunca Paltinis etc.) si mancaruri traditionale-Traditii (tocanita, ciolan cu fasole, ciorba de burta, sarmale, costita cu fasole, carnaciori cu fasole, ciorba de vacuta, ciorba de pui, ciorba de fasole ).

De asemenea, Scandia Romana este principalul producator roman de marci private pe piata conservelor de carne.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri