Tenaris Silcotub Zalau va disponibiliza, incepand de saptamana viitoare, 110 angajati, a anuntat prefectul judetului Salaj, Ionel Ciunt.

"110 angajati ai Tenaris Silcotub vor fi disponibilizati incepand de saptamana viitoare”, a precizat Ionel Ciunt.

Conducerea judetului a fost anuntata de aceasta masura joi, in cadrul unei intalniri cu reprezentantii Tenaris Silcotub, la care au participat prefectul Ionel Ciunt, presedintele Consiliului Judetean Tiberiu Marc, precum si primarul municipiului Zalau, Radu Capilnasiu.

"Cei de la Tenaris ne-au anuntat ca lucrurile nu stau foarte rau si spera ca vor trece cat mai repede de criza”, a precizat Ciunt, citat de NewsIn.

Totusi, conducerea Tenaris a facut un program pentru aceasta perioada. Mai exact, timp de o saptamana, angajatii vor participa la diferite instruiri, o saptamana vor fi in productie, iar o saptamana vor fi in somaj tehnic. Salariile insa nu vor fi diminuate, ci vor fi de suta la suta, a mai spus Ciunt.

Tenaris Silcotub produce tevi din otel fara sudura de diametre mici, utilizate in diverse aplicatii din industria mecanica, auto-moto, a petrolului si a gazelor naturale, industria chimica si petrochimica, industria energetica.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Tenaris Silcotub si-a facut universitate de 14 mil. dolari la Zalau