Frigotehnica, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata echipamentelor frigorifice, anunta investitii de 600.000 de euro, asigurand atat modernizarea retelei si achizitionarea de noi echipamente, cat si formarea si specializarea angajatilor.
beneficiaza in acest moment de o prezenta la nivel national prin cele sase centre zonale situate in Bucuresti, Iasi, Galati, Craiova, Timisoara si Cluj Napoca.

Totodata stocurile permanente de piese de schimb sunt distribuite atat in depozitul central din Bucuresti, cat si in depozitele zonale.

Asistenta tehnica, service-ul in garantie si post garantie sunt asigurate de catre echipa de specialisti formata din 44 ingineri si tehnicieni de service carora le sunt alocate 26 masini de interventie la nivelul intregii tari.

„Actiunile care au vizat dezvoltarea retelei nationale de service sustin strategia grupului de optimizare a serviciilor si de crestere a performantelor. Investitiile in echipamente si oameni pentru extinderea si modernizarea retelei de service vor face diferenta atat pe piata locala cat si pe piata regionala in care vom continua sa ne extindem.” a declarat Nicolae Bara, presedintele grupului Frigotehnica.

Printre clientii companiei se numara Metro, Selgros, Carrefour, Real, Cora, Auchan, Kaufland, Billa, Plus, Prodlacta, Agroalim Distribution, Inbev Romania, Avicod Codlea etc, pe segmentele retail dar si industrial. In decembrie 2008 BAF (Fondul de Investitii Balkan Accession Fund) a devenit actionar al Frigotehnica in scopul extinderii regionale a companiei.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri