Alexandra Gatej pleaca de la conducerea diviziei din Balcani a Unilever

Alexandra Gatej, presedinte al Unilever South Central Europe, isi finalizeaza mandatul si devine parte a echipei Unilever pentru Europa Centrala si de Est (ECE), ca Business Development Director, a anuntat compania.
"Am avut privilegiul de a lucra pe tot parcursul mandatului meu impreuna cu oameni talentati, alaturi de care aceasta companie a devenit una dintre cele mai bune din Balcani. Recent, am adaugat acestui succes lansarea de inghetata si preluarea brandului Napoca. Privind inainte catre noi provocari, multumesc colegilor mei pentru talentul si pasiunea lor unice si sunt sigura ca exista aici potentialul pentru a continua povestea aceasta de succes”, a declarat Alexandra Gatej.

Succesorul la conducerea Unilever in Europa Centrala si de Sud va fi anuntat in curand.

Alexandra Gatej a preluat, incepand cu 1 noiembrie 2005, functia de presedinte al Unilever South Central Europe, pozitie din care a coordonat operatiunile grupului pentru sapte state - Romania, Bulgaria, Serbia si Muntenegru, Macedonia, Albania, Bosnia si Moldova.

Ea detine de anul trecut si functia de presedinte al Camerei de Comert Americane in Romania (AmCham Romania).

Unilever South Central Europe si-a inceput activitatea in Romania in 1995 si produce si administreaza marci nationale si internationale pe pietele de produse alimentare, de ingrijire personala si a locuintei.

Portofoliul companiei include margarinele Rama, Becel si Delma, supele si sosurile Knor, ceaiurile Lipton, condimentele Delikat si Knorr, gama de produse de ingrijire personala Dove, precum si produsele de curatare a locuintei Cif si Domestos.

Compania Unilever South Central Europe are 600 de angajati in Romania, dintre care 370 lucreaza in cele doua fabrici de pe platforma industriala Ploiesti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri