Marti, 26 mai 2009, incepe cea de-a 4-a editie a celui mai important congres dedicat viitorului sistemului de sanatate din Romania ce are ca scop imbunatatirea calitatii, sigurantei si eficientei in practica medicala.
E-health 2009, ii va avea ca invitatii speciali pe Ion Bazac, Ministrul Sanatatii si Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei, iar Belgia si Olanda vor fi reprezentate la Bucuresti de doi experti e-health.

Principalele teme de discutie vor fi: solutii E-Health pentru managementul bolilor cornice, evidenta electronica a pacientilor; telemedicina virtual, servicii mobile de E-Health, tehnologii de networking pentru monitorizare clinica, Consultatii, post- spitalizare, medicina clasica si integrarea E-Health: perspectiva medicilor de familie sau informatizarea spitalelor si clinicilor private.

Primarul Capitalei va discuta efectele deciziei Guvernului de a descentraliza administratia, trecand spitalele in portofoliul Primariilor. Evenimentul este organizat de Tarus Media in colaborare cu editia in limba romana a British Medical Journal.

Dr Jacob Hofdijk, presedinte, European Federation for Medical Informatics, Olanda si Christian Marolt, director executiv si redactor sef, Healthcare IT management, European Association of Healthcare IT Managers se alatura expertilor e-health care au confirmat prezenta la eveniment.

Christian Marolt, va modera plenara dedicata tendintelor si provocarilor pe piata europeana de e-health. El este secretar general al European Association of Healthcare IT Managers.

Experti din Austria, Belgia, Marea Britanie, Germania, Ungaria, Belgia, Olanda si Romania, directori de spitale, clinici private, medici, farmacisti, reprezentanti ai celor mai importante businessuri din Romania vor participa activ la dezbaterile privind modalitatile de implementare a sistemelor de E-Health, din perspectiva propriilor nevoi.Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F