Profitul net al companiei a raportat un avans de 25% in primul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada a anului 2008, pana la valoarea de 371.320 euro.

“Suntem multumiti de rezultatele obtinute in conditiile economice actuale si intr-o piata in usoara scadere. Investitiile si eforturile constante si-au atins scopul si am reusit sa ne indeplinim obiectivele fixate la inceput de an”, declara Florin Rizea, director general Meda Prod.

Compania va continua investitiile in linia de productie, lansarea de sortimente noi si cresterea prezentei in magazinele de profil.

Meda Prod si-a propus pentru acest an o cota de piata de 3,6% in valoare la nivel national. Dupa primul trimestru, cota de piata a companiei in Bucuresti a atins nivelul de 12,88% in volum si 13,1% in valoare, in raport cu valoarea detinuta anul trecut de 11,33% in volum si 12,1% in valoare.

Meda Prod a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aprox. 23,2 mil. euro. Infiintata in anul 1998, compania are 400 de angajati si un portofoliu alcatuit din 70 de produse.