Petrom plateste 20 milioane de euro pentru repararea sondelor

Compania Petrom, controlata de Grupul OMV din Austria, va plati unei firme 20 milioane euro, fara TVA, in urma unei negocieri, pentru un contract de 128.000 de ore de servicii de interventii si reparatii sonde, potrivit unui anunt al companiei de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Compania castigatoare va efectua servicii de reparare si de intretinere a masinilor, demontarea macaralelor derrick, pozitionarea echipamentelor de foraj, forare de puturi si servicii de productie, precum si servicii privind fundul gaurii de foraj, potrivit NewsIn.

Lucrarile vor avea loc la Campul petrolier Videle, din judetul Teleorman.

Contractul are o durata de 48 de luni, din momentul atribuirii. Fondurile vor fi asigurate din surse proprii.

Termenul limita pentru trimiterea cererile de participare este 1 octombrie, data la care vor fi deschise ofertele.

Petrom are activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Produse Petrochimice, Marketing, Gaze Naturale si Energie. Compania exploateaza rezerve dovedite de petrol si gaze estimate la 0,9 miliarde barili echivalent petrol, are o capacitate maxima anuala de rafinare de 8 milioane tone si circa 550 de statii de distributie carburanti in Romania.

Compania detine, de asemenea, o retea internationala de 257 benzinarii, localizate in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia. OMV activeaza in 13 tari din Europa Centrala in domeniile de Rafinare si Marketing si in 19 tari pe cinci continente in domeniul de Explorare si Productie, Distributie gaze precum si Produse Chimice in 27 de tari pe cinci continente.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri