Retailerul francez Carrefour, prezent pe plan local prin 22 de hipermarketuri si 24 de supermarketuri, a incheiat un parteneriat cu banca BRD - Groupe Societe Generale pentru a furniza, incepand cu 14 septembrie, un serviciu gratuit de plata a facturilor.
Serviciul este la receptie clienti sau casa electronice si electrocasnice , precum si pe linia caselor la Casa speciala Articole Voluminoase in toate cele 22 hipermarketuri Carrefour din Romania, informeaza compania.

Clientii au astfel posibilitatea sa achite facturile proprii sau ale altor abonati ai furnizorilor de servicii/utilitati. Se pot plati facturile pentru electricitate (E.ON Moldova Furnizare), telefonie fixa sau mobila (Cosmote, Orange, Romtelecom, Vodafone), Gaz (E.ON Gaz Romania, GDF Suez Energy Romania), cablu TV (Boom TV) si rate credit (BRD Finance).

“Noul serviciu disponibil in toate hipermarketurile noastre face parte din grija Carrefour fata de clientii sai, in sensul ca dorim sa le oferim cat mai multe servicii, care sa le permita sa castige timp pretios gasind totul sub acelasi acoperis. Extindem in acelasi timp relatia noastra cu rchipa BRD – Groupe Societe Generale, oferind acest serviciu care se alatura beneficiilor, pe care le propunem impreuna, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor romanilor in contextul economic actual”, afirma Andreea Mihai (foto), director de marketing in cadrul Carrefour Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri