Serviciul este la receptie clienti sau casa electronice si electrocasnice , precum si pe linia caselor la Casa speciala Articole Voluminoase in toate cele 22 hipermarketuri Carrefour din Romania, informeaza compania.

Clientii au astfel posibilitatea sa achite facturile proprii sau ale altor abonati ai furnizorilor de servicii/utilitati. Se pot plati facturile pentru electricitate (E.ON Moldova Furnizare), telefonie fixa sau mobila (Cosmote, Orange, Romtelecom, Vodafone), Gaz (E.ON Gaz Romania, GDF Suez Energy Romania), cablu TV (Boom TV) si rate credit (BRD Finance).

“Noul serviciu disponibil in toate hipermarketurile noastre face parte din grija Carrefour fata de clientii sai, in sensul ca dorim sa le oferim cat mai multe servicii, care sa le permita sa castige timp pretios gasind totul sub acelasi acoperis. Extindem in acelasi timp relatia noastra cu rchipa BRD – Groupe Societe Generale, oferind acest serviciu care se alatura beneficiilor, pe care le propunem impreuna, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor romanilor in contextul economic actual”, afirma Andreea Mihai (foto), director de marketing in cadrul Carrefour Romania.