Parte a proiectului "Parteneriat in sprijinul dezvoltarii domeniului resurselor umane" (PSODRU), cofinantat din Fondul Social European, manualul va cuprinde studii de caz in sapte domenii cheie: recrutare si selectie, compensatii si beneficii, legislatia muncii si relatii de munca, managementul performantei, instruire & dezvoltare profesionala, design si dezvoltare organizationala, strategia de RU.

“Estimam ca in Manualul de Bune Practici vom include un numar minim de 30 de studii de caz oferite de diverse organizatii care activeaza in Romania, de la IMM-uri si ONG-uri la companii mari romanesti sau multinationale. In total vor fi implicate aproximativ 30 de persoane, insa se va cere feedback-ul si implicarea celor peste 360 de membri HR Club”, subliniaza Carmen Cucul, Project Manager POSDRU si Director Executiv HR Club

Manualul va fi tiparit in 500 de exemplare, distribuite gratuit la conferinta de incheiere a proiectului, in luna iunie 2010. Manualul in format electronic va fi disponibil in centrul online de resurse, proiect dezvoltat de HR Club in cadrul aceleiasi finantari POSDRU.

Valoarea totală eligibilă a proiectului obtinut de HR Club este de 1.194.490 RON, si se incadreaza in categoria schemelor de grant finantate prin POSDRU.