Rompetrol Downstream, divizia de retail a companiei petroliere Rompetrol, inaugurat doua noi benzinarii Litro pe Austrada Soarelui (A2), in urma unei investitii de sase milioane de dolari.
Compania a deschis in august anul acesta primele benzinarii pe A2, astfel incat investitia totala se ridica la valoarea de 13 milioane de dolari, informeaza compania.

"Noile statii de la kilometrul 88 sunt prevazute cu dotari moderne, printre care echipamente de reducere a consumului de energie si a emisiilor de vapori de combustibil in atmosfera, precum si aditivi pentru reducerea emisiilor de noxe. Clientii mai beneficiaza de servicii de internet wireless, cu acces nelimitat, in orice perioada a zilei", potrivit comunicatului de presa emis de Rompetrol.

Noile statii au la baza un concept dezvoltat de compania Saffron, una din cele mai importante companii internationale de branding, iar implementarea proiectului a fost realizata de Rominserv, antreprenorul general al Grupului Rompetrol.

Investitia in toate cele patru benzinarii Litro de pe Autostrada Soarelui a creat 74 noi locuri de munca.

In perioada ianuarie – septembrie 2009, divizia de retail a Grupului Rompetrol a deschis 17 noi benzinarii (6 statii proprii Rompetrol, 9 Rompetrol Expres si 2 statii Litro), cu o investitie totala de circa 19 milioane de dolari, creand aproximativ 210 noi locuri de munca. In momentul de fata, Rompetrol Downstream opereaza 745 de statii de alimenatre la nivel national (129 statii proprii, 169 Partener, 161 Rompetrol Expres, 154 de Baze Interne si 132 de Cuve).

Cititi mai multe informatii despre dublul rebranding al benzinariilor Rompetrol.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si