Retailerul Interex, parte din Groupement des Mousquetaire, a anuntat miercuri ca a deschis un nou supermarket in Drobeta Turnu-Severin, cel de-al 13-lea din retea, pentru care a investit aproximativ 1 milion de euro.

Supermarketul are aproximativ 2.000 de metri patrati si este situat in incinta unui complex comercial in care se se vor mai deschide, in perioada urmatoare, un retailer de electrocasnice, o cafenea, un magazin de textile, o curatatorie sau o farmacie. De asemenea, clientii magazinului au la dispozitie peste 120 de locuri de parcare, potrivit NewsIn.

CDE R Interex face parte din Groupement des Mousquetaires, care opereaza supermarketurile Intermarche, precum si magazinele specializate Ecomarché, Netto, Bricomarché, V?ti, Roady si Restaumarché.

Cu aproximativ 4.000 puncte de vanzare in Europa si o cifra de afaceri de 34,8 miliarde de euro in 2008, Groupement des Mousquetaires este unul drintre cei mai importanti distribuitori en-gros de pe continent. Groupement des Mousquetaires a fost fondat in Franta in 1969 si are peste 130.000 colaboratori in Portugalia, Spania, Belgia, Polonia si in Balcani.

CDE R Interex a deschis in 2002 primul sau magazin din Romania, numit Interex. Reteaua numara in prezent 12 magazine, care sunt situate in Ploiesti, Giurgiu, Targu Jiu, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Targoviste, Constanta, Sibiu, Vaslui, Birlad, Targu Mures si Alexandria. In 2008, compania a avut o cifra de afaceri de aproximativ 108 milioane de euro. In prezent, CDE R Interex are peste 500 de angajati.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Solutia unui retailer din Finlanda pentru a combate risipa alimentara