Metro Cash & Carry va inaugura maine cel de-al cincilea magazin din Bucuresti, in zona Policolor din Bucuresti, in urma unei investitii de 15-20 milioane euro.

Magazinul ocupa o suprafata totala de 13.000 mp, din care 8.300mp sunt destinti vanzarii. Unitatea numara peste 250 de angajati si curpinde la vanzare peste 19.000 de articole alimentare si nealimentare.

Dupa inaugurarea acestui nou magazin, investitiile Metro din Romania se ridica la aproximativ 500 milioane de euro.

La sfarsitul lunii aprilie, retailerul a inaugurat la Satu-Mare prima unitate Metro Punct ce se adreseaza exclusiv clientilor revanzatori. Magazinul are o suprafata de vanzare de aproximativ 2.000 mp si ofera un sortiment de aproximativ 3.000 de produse alimentare si nealimentare.

Metro Group este unul dintre cei mai mari retaileri la nivel mondial, ajungand la vanzari totale de peste 65 de miliarde de euro. Compania opereaza in jur de 2.100 de magazine in 33 de tari, in care lucreaza peste 290.000 de angajati. Grupul are urmatoarele divizii: Metro/Makro Cash & Carry – pe piata comertului cu ridicata, hipermarketurile real,-, Media Markt si Saturn – comertul specializat cu produse electronice si electrocasnice si magazinele Galeria Kaufhof, pe segmentul „department stores”.

Grupul este prezent in Romania prin Metro Cash & Carry. Compania s-a lansat oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie din Bucuresti. In prezent, reteaua de magazine numara 24 de centre de distributie.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Metro accelereaza dezvoltarea retelei "LaDoiPasi"