Compania Romgaz, producatorul de stat de gaze naturale, va investi 40 milioane lei, fara TVA, in modernizarea si consolidarea a opt sonde de la depozitele Bilciuresti (judetul Dambovita) si Urziceni (judetul Ialomita), potrivit unui anunt al companiei.

Romgaz va organiza in acest sens o licitatie deschisa la 24 iunie si va plati aceste servicii din surse proprii. Lucrarile de modernizare vor avea o durata de sase luni, din momentul atribuirii contractului, potrivit NewsIn.

Companiile interesate trebuie sa depuna o garantie de participare de 200.000 lei si o garantie de buna executie de 5% din valoarea contractului fara TVA.

Romgaz asigura, alaturi de OMV Petrom, aproximativ doua treimi din productia anuala de gaze naturale al Romaniei. Actionarul majoritar al companiei este Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, care detine 85,01% din actiuni, iar restul de 14,99% din actiuni apartine Fondului Proprietatea. Romgaz are ca principal obiect de activitate extractia si inmagazinarea gazelor naturale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Primele estimari pentru dividendele de anul viitor