CFR Calatori va relua din 21 iunie traficul international spre si dinspre Istanbul

CFR Calatori va relua incepand cu 21 iunie traficul international spre si dinspre Istanbul, dupa ce acesta a fost intrerupt in 13 mai din cauza producerii alunecarilor de teren la calea ferata intre statiile Cerkezkoy si Istanbul, a anuntat compania.
Astfel, se va relua traficul feroviar international spre / dinspre Istanbul cu trenurile internationale 463 si 462 pe relatia Bucuresti Nord – Kapikule – Çerkezköy si retur, iar pe relatia Çerkezköy – Istanbul si retur calatorii vor fi preluati cu autobuze ale caii ferate turce.

Potrivit CFR Calatori, pentru intreaga relatie Bucuresti – Istanbul sau pentru orice alta relatie cu destinatia Turcia care include parcursul Cerkezkoy – Istanbul (realizat cu autobuze) se utilizeaza legitimatia de calatorie CIV, similar situatiei cand circulatia era asigurata cu trenul pe toata distanta spre / dinspre Istanbul, potrivit NewsIn.

Traficul feroviar pe teritoriul turcesc, de pe sectia Kapikule si Istanbul, a fost inchis din data de 13 mai din cauza producerii unei alunecari a terasamentului de cale ferata intre statiile Cerkezkoy si Istanbul.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri