Albalact Alba Iulia, unul dintre cei mai importanti producatori de lactate din Romania, a primit statutul de furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui Mihai I.

De un an de zile, compania Albalact furnizeaza Casei Regale produse lactate precum cascaval Raraul si De Albalact, iaurt Zuzu, lapte Zuzu si telemea De Albalact.

“Obtinerea acestei distinctii nu este facila si ne confirma inca o data increderea pe care consumatorii romani, de rand sau de vita nobila, o au in produsele Albalact”, declara Raul Ciurtin, presedintele si directorul general al Albalact Alba Iulia.

Albalact Alba Iulia a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 225,9 mil. lei, in crestere cu 18,59% fata de 2008. In primul trimestru al acestui an, Albalact a inregistrat o cifra de afaceri cu 4,44% mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009, ajungand la 64,4 mil. lei, fata de 61,6 mil. lei in 2009. Profitul a crescut si el de 2,2 ori (cu 121%) pana la 4,61 mil. lei.

Compania Albalact - Alba Iulia este unul dintre primii cinci producatori de lapte si produse lactate din Romania. Infiintata in anul 1971 si transformata in societate comerciala pe actiuni in 1990, Albalact a fost privatizata in 1999. Compania Albalact are peste 500 de angajati si peste 6.000 de actionari si este listata la categoria a II-a a Bursei de Valori Bucuresti.

Din 2009, Albalact detine 93,6% din pachetul de actiuni al Raraul Campulung Moldovenesc. In prezent, Albalact comercializeaza produse proaspete pasteurizate si UHT sub brand-urile sale Fulga, Zuzu, De Albalact si Raraul.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
O noua OUG ameninta afacerile si risca sa genereze cresterea somajului