Casa de avocatura DLA Piper a oferit consultanta companiei Kraft Foods in vanzarea operatiunilor Cadbury din Romania si Polonia.

Aceste vanzari survin in urma deciziei Comisiei Europene, luata la inceputul acestui an, de aprobare a achizitiei Cadbury plc, ce a fost conditionata de renuntarea la afacerea companiilor Cadbury E. Wedel in Polonia si Cadbury Kandia-Excelent in Romania.

La consilierea pentru vanzari a participat o echipa multi-jurisdictionala de avocati de la DLA Piper. Bob Bishop, partener corporativ din Londra, a condus cele doua tranzactii, asistat de asociatii Marta Frackowiak, Jacek Gizinski si Grzegorz Godlewski. Marian Dinu a condus echipa din Bucuresti, asistat de asociatii Ramona Volciuc-Ionescu si Oana Bucur.

Sue Hinchliffe de la Arnold & Porter a oferit consultanta in probleme de concurenta.

“A fost o provocare pentru echipele noastre sa realizam aceste tranzactii transfrontaliere intr-un timp record, avand in vedere termenele impuse de Comisia Europeana. Echipele noastre din Bucuresti, Londra si Varsovia au lucrat la unison, si au colaborat indeaproape cu echipa Kraft, acordand proiectului toata atentia necesara pentru a se asigura ca ambele tranzactii se incheie cu succes“, declara Marian Dinu (foto), country managing partner DLA Piper.

DLA Piper are 68 de birouri in 30 de tari, precum si o prezenta in cea de-a saptesprezecea economie mondiala.

DLA Piper este unul dintre cei mai mari furnizori internationali de servicii juridice, cu venituri globale de 1,948 miliarde dolari la sfarsitul anului 2009 si peste 8.000 de angajati in Asia, Europa, Orientul Mijlociu si Statele Unite ale Americii, incluzand 3.500 de avocati.

DLA Piper este prezenta si pe piata locala, unde estimeaza pentru 2010 o crestere a cifrei de afaceri de peste 20%, dupa ce anul trecut nivelul inregistrat a fost cu aproximativ 7% mai mare comparativ cu cel planificat initial.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Fosta fabrica Poiana din Brasov, la vanzare pentru 2,1 mil. euro