Directorul general al retailerului Profi, Gunter Grieb, a demisionat, iar functia a fost preluata de Pawel Musial, fost consultant de retail pentru proiecte ale companiei.
"Pawel Musial va administra reteaua Profi din Romania, continuand planurile de dezvoltare rapida a firmei si mentinand obiectivul de dublare a numarului de magazine in urmatorii ani", se arata intr-un comunicat al Profi, citat de Mediafax.

Noul director general al Profi a ocupat din martie functia de consultant de retail pentru diverse proiecte dezvoltate de companie, iar in aprilie a devenit membru al consiliului director al retailerului.

Musial are o experienta de 17 ani in retail, ocupand functii de conducere in cadrul retelelor comerciale Tesco din Polonia, Perekriostok din Rusia si EKO Market din Ucraina.

Gunter Grieb a decis sa se ocupe de alte proiecte profesionale, conform comunicatului.

Grupul Profi Rom Food, infiintat in 1999, este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania. Compania opereaza 75 de magazine in 54 de orase.

In martie, Polish Enterprise Fund, fondul de private equity administrat de Enterprise Investors (EI), a achizitionat integral reteaua de magazine Profi, printr-o tranzactie de 66 de milioane de euro. EI este unul dintre cei mai mari investitori de private equity si venture capital din Europa Centrala si de Est.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri