"Pawel Musial va administra reteaua Profi din Romania, continuand planurile de dezvoltare rapida a firmei si mentinand obiectivul de dublare a numarului de magazine in urmatorii ani", se arata intr-un comunicat al Profi, citat de Mediafax.

Noul director general al Profi a ocupat din martie functia de consultant de retail pentru diverse proiecte dezvoltate de companie, iar in aprilie a devenit membru al consiliului director al retailerului.

Musial are o experienta de 17 ani in retail, ocupand functii de conducere in cadrul retelelor comerciale Tesco din Polonia, Perekriostok din Rusia si EKO Market din Ucraina.

Citeste si:

Gunter Grieb a decis sa se ocupe de alte proiecte profesionale, conform comunicatului.

Grupul Profi Rom Food, infiintat in 1999, este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania. Compania opereaza 75 de magazine in 54 de orase.

In martie, Polish Enterprise Fund, fondul de private equity administrat de Enterprise Investors (EI), a achizitionat integral reteaua de magazine Profi, printr-o tranzactie de 66 de milioane de euro. EI este unul dintre cei mai mari investitori de private equity si venture capital din Europa Centrala si de Est.