Casa de avocatura Musat & Asociatii a incheiat un parteneriat cu casa de avocatura Popa & Asociatii, prin care va oferi servicii de consultanta juridica in Republica Moldova.
Anuntul vine la cateva luni dupa ce firma de avocatura Bostina si Asociatii a redeschis biroul de la Chisinau, mizand pe proiecte de infrastructura si finantari europene, si la mai putin de o luna de la acordul de cooperare semnat de casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii cu firma de avocatura de business din Chisinau Turcan & Turcan.

“Am luat aceasta decizie ca urmare a intensificarii relatiilor comerciale dintre Romania si Republica Moldova si a interesului crescand din partea clientilor nostri de a investi in Republica Moldova. (..) Prin acest parteneriat ne continuam procesul de extindere teritoriala, iar strategia noastra este de a replica, cat mai fidel posibil, modelul de succes impus in business-ul avocatial de Musat & Asociatii”, a spus Gelu Titus-Maravela, coordonatorul birourilor teritoriale Musat & Asociatii.

Musat & Asociatii a fost implicata inca din primii ani de activitate in investitii straine majore si privatizari de anvergura derulate pe piata romaneasca, investitorii straini reprezentand peste 80% din portofoliul de clienti ai firmei. In calitate de casa de avocatura “full service”, Musat & Asociatii va oferi in Republica Moldova servicii juridice in toate ramurile de drept comercial.

“Serviciile avocatiale de business devin tot mai solicitate in Republica Moldova, dat fiind contextul economic si apetitul companiilor pentru noi investitii, inclusiv a companiilor de nationalitate romana. Atractivitatea acestei piete creste de la an la an, pe masura ce companiile multinationale descopera facilitatile fiscale, precum lipsa impozitului pe profit, dar si potentialul de conexiune cu pietele din Rusia si Ucraina, pentru care Republica Moldova actioneaza ca un hub”, a spus Igor Popa, Managing Partner Popa & Asociatii.

Cu o echipa de peste 17 avocati si 3 parteneri, Popa & Asociatii este cea mai mare firma de pe piata de consultanta juridica din Moldova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri