Honda Marine isi face intrarea pe piata romaneasca prin intermediul importatorului HIT Power Motor.
Intrarea Honda Marine in Romania a implicat o investitie de 500.000 euro si un parteneriat puternic cu o retea de 12 dealeri nationali.

„Piata de marine din Romania este una tanara dar avem indicatori clari care ne fac sa credem in dezvoltarea ei. Pentru primul an ne-am stabilit ca obiectiv principal atingerea unei cote de piata de 15% pentru motoarele outboard Honda si 10% pentru barcile gonflabile Honwave", a declarat Valentin Stefanescu, directorul de vanzari al Hit Power Motor.

Potrivit lui Stefanescu, compania va deschide trei showroom-uri proprii pana la finele lui 2010 si inca patru in 2011. "Logistica necesara pentru atingerea obiectivelor pe 2012 va necesita o investitie suplimentara de 300.000 euro si estimam ca ne va aduce 20% cota de piata”, a mai spus oficialul.

Honda Marine este un brand ce ofera mai multa experienta nautica in patru timpi decat oricine altcineva, cu motoare inspirate de tehnologia auto si concepute integral pentru mediul nautic.

Hit Power Motor este importator oficial pentru Romania si Republica Moldova al concernului Honda Motor Europe, divizia Power Equipment.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri