Intrarea Honda Marine in Romania a implicat o investitie de 500.000 euro si un parteneriat puternic cu o retea de 12 dealeri nationali.

„Piata de marine din Romania este una tanara dar avem indicatori clari care ne fac sa credem in dezvoltarea ei. Pentru primul an ne-am stabilit ca obiectiv principal atingerea unei cote de piata de 15% pentru motoarele outboard Honda si 10% pentru barcile gonflabile Honwave", a declarat Valentin Stefanescu, directorul de vanzari al Hit Power Motor.

Potrivit lui Stefanescu, compania va deschide trei showroom-uri proprii pana la finele lui 2010 si inca patru in 2011. "Logistica necesara pentru atingerea obiectivelor pe 2012 va necesita o investitie suplimentara de 300.000 euro si estimam ca ne va aduce 20% cota de piata”, a mai spus oficialul.

Citeste si:

Honda Marine este un brand ce ofera mai multa experienta nautica in patru timpi decat oricine altcineva, cu motoare inspirate de tehnologia auto si concepute integral pentru mediul nautic.

Hit Power Motor este importator oficial pentru Romania si Republica Moldova al concernului Honda Motor Europe, divizia Power Equipment.