Cele mai mici salarii care vor fi oferite in cadrul evenimentului pentru medicii cu experienta sunt cuprinse intre 80.000 – 120.000 de euro/an, pentru joburi in Germania, Danemarca, Norvegia si Suedia, in vreme ce pachetele maxime ajung la 150.000 - 200.000 de euro anual, in Irlanda si Marea Britanie.

Romanii care isi doresc un job part-time pot primi chiar si 2.000 de lire sterline (2.320 de euro) saptamanal, daca se angajeaza intr-un spital privat din Marea Britanie.

In cadrul targului vor fi oferite 4.000 – 5.000 de joburi, cele mai multe fiind in Marea Britanie, Irlanda, Germania, Suedia, Danemarca, Franta, Elvetia, Belgia, Norvegia si Spania.

Citeste si:

Printre specializarile medicale cele mai cautate se numara anestezia, medicina de urgenta, radiologia, medicina interna, chirurgia si medicina generala.

Targul se adreseaza in special medicilor specialisti si cu experienta, dar si medicilor tineri, de toate specialitatile, rezidentilor, asistentelor medicale, dentistilor si farmacistilor.

In Romania, cele mai mari salarii pe care le poate optine un medic reputat pot ajunge si la 10.000 de euro lunar, insa doar in cazul in care angajatorul este o clinica sau un spital privat.