Casa Rusu a investit 1,5 milioane de euro intr-o fabrica de tapiterii

Casa Rusu, divizia de retail a producatorului de mobila Rus Savitar, a deschis la Timisoara o fabrica de tapiterii, in urma unei investitii initiale de 1,5 milioane de euro, ca urmare a extinderii portofoliului de clienti si a cresterii capacitatii de productie.

Unitatea este functionala de aproape doua luni, are o suprafata de productie si depozitare de 3.500 de metri patrati si furnizeaza materiale pentru o medie de 2.000 de seturi de mobilier lunar.

"Fabrica de tapiterii este un proiect pe termen lung care asigura in prezent mai mult de 100 de locuri de munca. In pofida contextului actual economic ne-am dorit sa ducem acest proiect la bun sfarsit", a declarat directorul general al Casa Rusu, Cristian Rusu.

In fabrica se realizeaza in principal canapele, coltare, paturi si mic mobilier.

Producatorul roman de mobila Rus Savitar detine doua divizii, una de productie si o divizie de retail sub numele Casa Rusu, care cuprinde o retea de noua magazine in Timisoara, Sibiu, Cluj-Napoca, Deva, Pitesti, Brasov si Bucuresti.

Rus Savitar a avut in primele sase luni vanzari de 9,2 milioane de euro, in crestere cu 22,6% comparativ cu valoarea de 7,5 milioane de euro din perioada similara a anului trecut. Pentru 2010, Cristian Rusu estimeaza un avans de 10% fata de 2009, la 22 milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri