Retailerul francez Carrefour, care opereaza in prezent o retea locala de 23 de hipermarketuri si 29 de supermarketuri, anunta deschiderea a trei noi supermarketuri pana la finele anului, in 2011 urmand a fi inaugurate doua hipermarketuri.

Carrefour anunta deja pentru 2011 o noua deschidere de hipermarket, in centrul comercial Botosani Shopping Center, la Botosani, in parteneriat cu dezvoltatorii Centrului Comercial de la Drobeta Turnu Severin, (“Severin Shopping Center”, deschis deja in august 2010 si in care este inclus si hipermarketul Carrefour), Hendrik Danneels si Piet Van Waes. Carrefour Botosani va fi deschis in al doilea semestru al 2011, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Magazinul din Botosani, situat pe strada Mihai Eminescu, va avea o suprafata de vanzare de 7.000 de metri patrati. "Va fi primul hipermarket mare din acest oras si, astfel, pentru prima data, locuitorii vor avea o forma de comert modern cu totul sub acelasi acoperis", a declarat Patrice Lespagnol (foto), directorul executiv al Carrefour Romania.

Tot anul viitor se va deschide si un alt hipermarket in Bucuresti, integrat in parcul comercial Colosseum, situat in zona Bucurestii Noi, la iesirea spre Targoviste. Acesta va fi cel de-al optulea hipermarket al Carrefour in Bucuresti. Unitatea va fi situata pe soseaua Chitilei, iar suprafata de vanzare va fi de 8.500 de metri patrati.

Centrul comercial Botosani Shopping Center include, pe langa hipermarketul Carrefour, o galerie comerciala cu o suprafata inchiriabila de 9.500 de metri patrati.

In ceea ce priveste supermarketurile, operate sub brandul Carrefour Market, acestea vor fi deschise pana la sfarsitul anului, la Targoviste (15 decembrie), Cluj-Napoca (cartierul Manastur, pe 17 decembrie) si in Bucuresti, in zona Berceni (strada Huedin), pe data de 21 decembrie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
TOP Care sunt cele mai mari retele de retail din Romania