Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) a anuntat ca a transmis notificari unui numar de sapte banci de investitii din totalul celor zece care au depus scrisori de interes pentru oferirea de consultanta financiara in procesul de privatizare a Societatii Nationale Radiocomunicatii SA.

Institutiile financiare preselectate pentru a asigura consultanta in privatizarea SN Radiocomunicatii SA urmeaza sa fie invitate sa intre in posesia Caietului de Sarcini, acestea fiind: Credit Suisse First Boston (CSFB) Europe Limited; HSBC Bank si European Privatization an Investment Corporation (EPIC); Raiffeisen Investment AG si Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen; BNP PARIBAS Corporate Finance (BNP Paribas) si Central Europe Trust Company Ltd (CET); CA-IB Corporate Finance Beratungs Ges.m. b.H; Societe Generale Corporate Finance Advisory SA si Rothschild&CIE.

Potrivit oficialilor MCTI, ministerul este interesat ca prin acest proiect de selectie sa aleaga acel consultant care va face dovada capabilitatii de a finaliza procesul de privatizare a SN Radiocomunicatii SA in cele mai bune conditii. Societatea Nationala de Radiocomunicatii SA, ce a fost rebotezata Radiocom a raportat in anul 2004 o cifra de afaceri de 212,3 milioane lei si un profit brut de 22,7 milioane lei. Infiintata in anul 1991, prin reorganizarea si divizarea Rom Post Telecom, SNR este principalul furnizor de servicii de radiocomunicatii din Romania. Compania asigura suport de transmisii pentru telefonia publica, pentru retelele de telefonie mobila, transfer de date si Internet.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri